Snaaart är det 2013

När jag ser tillbaka på året 2012 så minns jag en massa roliga, knasiga och glada saker men också en hel del sorgliga, tråkiga och hemska. Ah well, livet är väl så. Antar jag. 
 
Fokusera på att göra 2013 till ett awesome år! Yes. Pojkvännen är sjuk (yaaayy... inte) och jag har i stort sett skakat av mig det värsta av magkatarren. I think. Är helt slut i huvudet, har ingen direkt energi eller ork alls. Så vi kommer vara supertråkiga ikväll. Se på film/TV, äta hemmagjord pizza och bara slappa inför kommande flyttstress och galenskaper. Om ni bara visste! Jag börjar skolan igen den 7e så det kommer bli några intensiva flyttdagar och sen ska jag börja i terapi också. GOSH. Imorgon påbörjas flytten smått genom planering, vi får nycklarna på onsdag då imorgon är röd dag. Men grejer ska packas ner, personer ska informeras och släpvagn ska hämtas upp. Soffa ska flyga hit från Falun och Eriks dator från Smedjebacken. Vi ska ordna med internet, betala TV licensen, hänga upp x antal lampor & tavlor, fylla skafferi, kyl och frys med ätbart och jag ska rulla ögonen som vanligt. 
 
Kan inte riktigt fatta att år 2012 gått. Allt går så fort nu för tiden. Eller så börjar jag bli gammal. Hur som helst. Gott nytt år på er allihopa. 
 

Kommentarer

Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus