Uppdatering från dagen efter

Igår var det alltså julafton. Jag känner mig nästan bakfull trots att jag inte drack något med alkohol i. Somnade sent och vaknade med illamående. INTE okej start på dagen. Drömde också hemskt nog att en av mina kaniner blev uppäten, sen poff så var jag en bumbibjörn som var undercover och hade klätt ut mig till en grymling. Av någon orsak. Viktigt var det i alla fall att inte bli avslöjad. Skum dröm det där.
 
Världens sötaste Troy kommer och hälsar på oss några dagar nu i mellandagarna då hans husse (min ena morbror) och matte ska åka iväg och hälsa på barn & barnbarn innan nyår. Så voffen får vara hos oss och ta det lugnt och mysa med mig en massa. Jag försöker desperat hitta bilder ifrån då han var valp för han var så underbart söt då! Åh! Hoppas jag hittar för ni kommer bli lika kära som jag. Han är jättevacker nu också men valpar är ju så söta så man blir tokig!
 
Vi firade julafton igår hos faster med hennes sambo, deras son (min kusin) och fasters son sedan tidigare förhållande (min andra kusin) och hans familj. Kameran hann inte slinka ner i väskan tyvärr men det var verkligen jättemysigt! God mat, trevligt sällskap och glada barn som öppnade sina julklappar medan vi åt chokladmuffins. Längtar nästan tillbaka ibland till då man var sådär liten och julen var så grymt spännande. 
 
Har några dagar på mig nu att varva ner och ta det lite lugnt innan jag ska gå upp i högvarv igen! Betalt hyran för januari och det är alltid lika roligt att se pengarna försvinna. Eller inte. Men om 7 dagar så är lägenheten vår for real. Och jag kommer vara sambo också för den delen. 

Kommentarer

Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus