En vanlig skoldag i Brunnsvik

Var riktigt trevligt väder idag så jag förevigade vår vackra utsikt ifrån klassrummet medan folk bakom min babblade på om mat och räkningar. Imorgon är det torsdag vilket betyder pannkakor till lunch och projektdag. Projektdag betyder inget morgonmöte vilket i sin tur betyder sovmorgon. JA! Får sova ut ordentligt imorgon, kan behövas. Idag var nog inte riktigt min dag faktiskt. Jag längtar faktiskt till sportlovet då jag planera att träffa en massa vänner, besöka och träna med min hemklubb och ordna med en herrans massa saker. Min räddning idag var musik och träning. Jag, Petra och Findus drog ner till gymmet vid 22.00 för att pumpa och ösa på. Eller ja, Petra lekte med en pilatesboll och tränade fötterna lite medan jag och Findus svettades för fulla muggar på våra cyklar. Vi har börjat med spinning två gånger i veckan vilket inte bara är extremt jobbigt utan också väldigt roligt och bra. Efteråt så brukar vi träna lite styrka och stretcha.

Det nalkas fest hos Revoked mansion (Bonnierska heter huset egentligen) på lördag och dessutom så ska några band från musiklinjerna spela på COZMOZ i Borlänge tidigare på dagen också. Festen äger ju rum på kvällen och under natten så klart. Spännande!

Vi hade morgonmöte imorse, jag tvingade upp mig själv till frukosten dessutom, efter morgonmötet så hade vi klassråd/linjemöte/vad man nu kallar det. Jag lyckades dessutom med att göra en stolhimmel (istället för sänghimmel, min himmel var ju över stolen jag satt på så STOLHIMMEL!) under middagen och vid lunch så joinade några Boomtownare vårt bord vilket var riktigt trevligt. Alltid kul då det blandas lite då folk, inte så konstigt iofs, dras till sina klasskompisar och det oftast blir så att alla klasser sitter i varsitt hörn. Jag och Bea drog in till Ludvika efter lunch för att handla mat samt rota runt bland en massa fina saker på Åhléns och Lindex. Dock blev det bara matkassar som följde med hem trots att jag ville köpa både det ena och det andra hos både Lindex och Åhléns. Men nej, jag var duktig och höll mig till matkassen. Imorgon är det dags att sätta tänderna i en ny bok. Har haft lite uppehåll ifrån läsning då jag försökt vara lite produktiv gällande skrivandet men imorgon så utser jag en ny bok som ska läsas. Läste ut FIRELIGHT för ett ganska bra tag sen. Awesome bok kan jag dock säga, läs den om ni får tillfälle.

Keep your dream among the stars


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus