New shoes, bitches!

Nu slipper jag snubbla runt i plastpåsar för att förhindra mina fötter ifrån att bli genomvåta och därmed drabbas av förkylning. Mina stackars trotjänare har hål både i undersulan och fram vid tårna. Rest in peace my beloved ones! NU har jag äntligen fått tag i ett par värdiga ersättare. *Höhöhöhö*, ni kanske inte tror det men jag använder streetskor också. Inte bara high heels. Hälsa på mina nya vänner! Klicka på de små bilderna så blir de större!





Vårsol och kaninskutt

Då var man hemma hos mor och far. Känns.. underligt? Jag har lånat hem tre par skor så nu ikväll ska jag försöka välja bland tre riktigt snygga och bekväma raringar. Vilka får följa med till Berlin, det är frågan det. Det var rena rama våren ute idag! Varmt och skönt, solen lyste och det blev nästan svettigt med kappa. Jag släppte ut Alvin en stund då det var så fint. Lilla sötisen, va jag saknar honom nu då jag bor i Brunnsvik. Han var så lycklig, vilka skutt dom små fluffisarna kan göra med hjälp av sina starka bakben. Åh ja, så skönt att vara hemma hos mor och far några dagar. Bara slappna av och försöka samla ihop mig igen. Umgås med djuren och träffa lite folk. Hoppas att slutklämmen på lovet blir riktigt awesome!♥










Me and my wardrobe

Här får ni ett litet smakprov på vad som finns i min garderob! Och yes, ni kommer få lite mer bilder sen. Jag avskyr att kategorisera mig så vilken klädstil jag har kommer ni aldrig få något bra svar på. Jag klär mig i det jag tycker är snyggt, känner för att ha på mig just då och känner är jag helt enkelt. Har väldigt blandad smak gällande vad jag väljer att ha på mig. När det gäller butiker så ser jag kläderna och inte märkena eller vilken "sorts" butik det är. Det här med att vara sluten till en enda stil eller en enda "typ av butik" är inte min grej. Ibland vill man dra på sig värsta lackklänningen med high heels och ibland vill man bara gosa runt i mjukisbyxor och en oversize t-shirt med en rosa kamel på. Kategorisera sin klädstil, sig själv och stilen man har i övrigt? NÄE TACK!








I miss you like crazy



Cupcake cult <3

Sååå avis! Min pojkvän fick den här t-shirten i julas av en av sina systrar. Visst är den helt jävla underbar!? Cupcake cult är underbara. Zombies och cupcakes ♥ Måste verkligen införskaffa en Cupcake cult t-shirt jag också. Kanske blir samma då jag är lite av en Pikachu älskare. Han är ju bara för gosig, har typ fyra Pikachu mjukisar hemma. Tre stora och en mini. Pikachu var min stora idol under Pokémon tiden. Jag ville verkligen ha en egen Pikapolare, iofs så vill jag fortfarande ha det! Så om ni vet någon butik som säljer livslevande små Pikachus..?


Hårtips

Mjukgörande och vårdande för håret. Brukar krama i lite i hårtopparna och i luggen. Blir faktiskt väldigt bra resultat, håret blir mjukt och det doftar gott. Kostar 49:- hos Hemköp så helt okej pris. Man kan även ha i det innan man tvättar håret och efteråt för att få en mer vårdande effekt. Har man det i stylat hår så är det mer mjukgörande och ger lite glans. Bra sak att ta i hyllan där hemma! Enkelt att jobba med på alla sätt och vis. Gör slitna hårtoppar glada !

Just let me rest for awhile

Oavsett vilken väg du väljer i livet så kommer jag finnas med dig, alltid vid din sida.
Jag finns här för dig, det kommer jag alltid göra.


Imorgon är det sista dagen innan det är sportlov i en heeel vecka. Jag längtar tills jag får träffa alla godingar i min hemklubb som jag lovat att hälsa på, längtar efter att få träffa alla vänner där hemhemma och att få mysa med mina fyrbenta vänner varje dag. Försöka ta det lugnt, bara vara och vara ute så mycket som möjligt om vädret tillåter. Kanske drar iväg en sväng till Falun för att hälsa på vänner samt kusin vars lilla son jag inte fått träffa än och sen vill jag till Borlänge också. Peta på Ronja lite och kolla på alla saker i Kupolen som jag inte har råd med. Lär fixa en hel del inför resan också, kolla så jag har väskor och sånt. Förbereda mig mentalt också för den delen. Flyga... uuurggghhh! Jag tror verkligen att vi alla är i behov av ett lov nu.. seriöst.

Den här veckan har varit lite helvetisk på sitt sätt. Tänker inte gå in på det mer än så men jag hoppas att helgen kan göra allt lite lättare. Festligheter på lördag med klubben så vad kan gå fel? Dessutom åker jag imorgon för att bo med min andra hälft under helgen, ta det lugnt och förhoppningsvis ha någon som kan klappa mig på huvudet efter alla stormar jag kämpat mig igenom under veckan som varit.

För er som inte klickat på alla länkar jag har till höger på bloggen, dvs musik och vänner - DO IT!

Textkväll med distansarna

Om det bjuds på kladdkaka, te, kaffe och uppläsning av texter... ja då kan ni räkna med oss Ordare! Vi hade en liten textkväll nu tillsammans med distansarna. Jag tror att bilderna får tala för sig själva!












































Brunnsvik en dag i februari

Kära Brunnsvik!
Nu har jag gått här över ett halvår. Det är fan galet! Tiden bara rusar iväg. Det har varit en riktigt vacker dag ändå, lite lagom kallt ute. Så man kan springa i tjocktröja utan att frysa fast. Och ja, mina älskade kanintofflor måste jag ju också visa upp! Visst är dom bedårande!? Käääärlek. Kanintofflor is the shieet. Har också blivit lite smått kär i SKYR som är en underbar yoghurt, dock dyr så man kan inte köpa den så ofta tyvärr. Men den är helt underbar, lite tjockare och mer mättande än vanlig yoghurt så den är perfekt som mellanmål. MUMS MUMS! Ah well.. nu ska jag försöka göra något meningsfullt istället. Ciao!





Min Hemköpskasse innehåller....

Jag och Findusen var inne i Ludvika idag för att hämta ut ett paket åt henne, kikade runt lite i affärerna, kolla om polisen hade öppet (nooope) och springa runt på Hemköp en stund. Så jag kom hem med en liten Hemköpspåse som sällskap. Gissa vad jag köpte (förutom det billigaste toalettpapperet jag hittade) !? Well, här kommer svaret! ;)


Hold on, don't let go..

Idag vill faktiskt håret samarbeta med mig! MEN.. inte kameran. Men men. Jag är smått förvirrad som vanligt men jag försöker komma på rätt köl igen. Med tanke på allt som hänt och som måste bearbetas ordentligt så är jag väl inte direkt på världens bästa humör. Men jag försöker se framåt. Någonstans så finns ljus i tunneln. Jag kan inte gå runt i dimma, det hjälper ingen. Det ger mig dåligt samvete att tänka såhär men att jag gräver ner mig i skiten kommer inte hjälpa en enda jävel. Så jag försöker se framåt... se uppåt mot stjärnorna.

Jag har en massa saker i huvudet just nu som jag måste ta tag i. Men just nu får det vänta. Nu måste jag ge mig själv tid att sörja för att jag ska kunna gå vidare. Jag är ledsen, så fruktansvärt ledsen men mitt liv fortsätter även om ditt inte gör det. Mitt hjärta slår fortfarande, jag kan inte stanna upp. Du är på en annan plats nu, i en annan värld. Jag saknar dig så det gör ont. Saknar dig så.

Hold on, don't let go.. don't ever let the good memories fade away..


Kära Folkhemmet

Bor man på internat som vi gör så är man ju automatiskt sambo med en massa människor. I vårt hus så är vi 17 stycken, 8 på nedervåningen och 9 på övervåningen, 7 tjejer och 10 killar. Folkhemmet, kära gamla skruttiga Folkhemmet. Fyra musiker (tre Boomtownare och en musikpedagog) och resten Ordare. I Folkhemmet så delar vi på kök och allrum, vi har egen dusch och toalett. DET ROCKAR ATT HA EGET BADRUM! Jag bor med 16 galna men söta människor. Det finns fyra hus till med internatfolk och det är Smedjan, Villan, Laven och Utsikten. Men alla vet ju att Folkhemmet är bäst! Bilderna är brutalt snodda av Petra, sorry my dear.


Veckans blogg

Veckan blogg är då Monrou som är en brud jag pratat med via Facebook, Dayviews och Helgon under några år. Riktigt trevlig, glad, positiv och rolig tjej. Tillverkar smycken och dreads i syntet. Jag rekommenderar verkligen att ni besöker denna rockabilly brud ! Ni kommer inte ångra er!

<'3

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase


Jag saknar dig.
Vafan.
Du är borta nu.
Men jag saknar dig.
Ditt skratt, ditt leende, din röst, ditt ansikte.
Fyfan.
Jag hoppas att du är på en bättre plats nu.
Jag hoppas och tror att du har det bra.
Att du hittade vad du sökte efter.
Du sökte alltid efter något annat, något större,
något bättre, något som du inte kunde finna här.

Djupt i mitt hjärta så vet jag att döden bara är en annan väg
än livet, det är långt ifrån slutet.
Någonstans så hoppas jag att vi möts igen.
Jag vill tro att du finns kvar någonstans i en annan värld,
där du kan vara samma glada galna söta du.



I know heaven must be beautiful right now cause they got you

So yeah, so this is just making it harder
I can't just call you up and laugh with you
The way we used to
Oh, this world isn't good enough
It don't deserve you
Cause you was an angel all along
And now god returned you


Jag är fortfarande i chocktillstånd, fortfarande helt tom och tanklös. Jag kan inte förstå att det som hänt har hänt, kan inte förstå att du är borta. Du finns inte längre, du är borta, du har försvunnit ifrån oss. Jag kommer ihåg allt vi gjorde tillsammans, alla knasiga konstiga upptåg och påhitt. Kommer ihåg ditt leende, ditt skratt ,din röst, ditt ansikte. Hur det kändes att krama om dig, hur det kändes att vara med dig. Försöker finna ord men jag går bara vilse. Lämnar det här inlägget med det enda jag kan få fram just nu: Vila ifrid, sötaste, du är saknad. Så jävla förbannat saknad.



Slå knut på hjärnan

WOHO!
Kommit hem från träningen, ätit lite kvällsmat och busat med folk i köket. Riktigt bra avslutning på kvällen måste jag säga. MYSPYS! Jag förväntar mig en massa blåmärken imorgon bitti efter dagens träning. Det där med att lära sig ta slag, knän och sparkar i mage och revben är smärtsamt kan jag lova. Kvällsmaten fick bestå av en Gainomax, smörgås, Kellogs bar och en apelsin. Min mage avskyr mig idag men det kan bero på att jag har den där roliga veckan som vi kvinnor genomlider en gång i månaden, så just nu är den öm, uppsvullen och förbannad. Jag får väl rota fram mitt vetehjärta i helgen och bara gosa ner mig tillsammans med den framför en riktigt jävla bra film helt enkelt! Har en massa tankar i huvudet just nu som jag planerar att gå igenom i helgen. Det händer så mycket i mig och med mig just nu. Snart är terminen slut vilket betyder att det är dags att söka sig vidare (alt. söka ett andra år om man vill det) och fortsätta armbåga sig fram i vuxenlivet.

Jag måste verkligen försöka träffa Milla och Sofie någon helg, behöver verkligen träffa någon/några som jag kan prata ut med och som jag verkligen litar på till hundramiljoner procent. Människor som känner mig och som jag helt enkelt behöver just nu. Känner mig ganska förvirrad emellanåt men det är ju inte alltid till det värre, förvirring kan ju också leda till något bra. Bara man tar sig förbi just förvirringstillståndet vill säga.

Ibland så vill jag bara lägga mig ner och gråta, utan att egentligen veta varför. Jag har bara så mycket i mitt huvud just nu att jag inte riktigt orkar med att ta itu med något av det eller gå igenom en enda tanke. Bara skjuter det framför mig hela tiden och försöker ignorera det faktum att det är under nätterna som allting kommer till mig. Under dagarna är det rätt enkelt och jag finner ju glädjeämnen och saker som gör mig glad och får mig att skratta. Men nätterna är och kommer kanske alltid vara lite ångestladdat för mig. Det är då man är ensam med sina tankar, med sig själv och med det man bär med sig. Det är då man öppnar upp sig själv och släpper ut känslor. Känslor... önskar det fanns en pause knapp någonstans.

Vill inte påstå att jag egentligen är olycklig just nu, jag känner mig bara allmänt ... förvirrad (ett ord jag ofta använder eftersom jag ofta är.. förvirrad mer eller mindre) över saker och ting. Känner mig lite vilsen samtidigt som jag känner mig ganska så orädd och sugen på att kasta mig ut i ingenting och bara simma tills jag kommer till en okänd plats där jag kan slå läger ett tag. Vilsen är jag på ett sätt, det kan jag erkänna. Men det är nog mer känslomässigt och mer privata orsaker. Just nu är jag hungrig på äventyr, jag skulle gärna åka utomlands typ ett år eller så och se en massa nya platser, träffa okända människor och lämna allt jag känner till bakom mig. Så därför ska jag söka till Welcome home och hoppas att jag kommer med och får åka "hem" till Asien. Inte lämna bakom mig på det sättet att jag bryter och kapar alla band.. verkligen inte, utan snarare att jag bara drar iväg ett tag och ser vad som händer. En del av mig vill läsa ett år till någonstans i Dalarna för att få vara nära alla jag känner, vänner, bekanta och släkt. Familjen, pojkvännen.. ja ni vet. Men en annan del av mig är trött på att fega och vill ut, iväg, bort! Jag har som sagt en drös med ansökningsblanketter som jag ska försöka få iväg så snart som möjligt. Det är väl steg ett antar jag. Söka de skolor jag tänkt söka ett tag. SEN ska jag se mig om efter andra möjligheter om det skulle bli så att det inte blir skolbänken för mig i höst.

Jag tror inte att det är bra för mig att tänka för mycket "men tänk om.." för då slår jag knut på mig själv i hjärnan. Min hjärna slår knut på sig själv. Jag tror inte att det blir utlandet för mig i höst men jag tänker söka Welcome home och sen se vad som händer, troligtvis drar jag till Norge i sommar för att jobba så lite utomlands blir det väl kanske. Vad Erik tycker om mina planer vet jag inte riktigt, har väl pratat med honom lite grann om det men jag känner inte att jag är i behov av att bolla det här med honom. För han kan inte ta besluten åt mig på något sätt och jag kan inte anpassa mig efter honom. Det här är ju min framtid, inte hans. Om vår kärlek är meningen så kommer det ordna sig oavsett om jag stannar i Dalarna eller drar iväg någonstans. Jag VET att han älskar mig och stöttar mig i mina beslut, att han vill att jag följer mitt hjärta och gör det som känns rätt för mig. Hade han varit den typen som hållit mig i korta tyglar och begärt att alla beslut skulle gå igenom honom så hade jag varit singel vid det här laget. Jag avskyr då folk försöker styra in en i deras egna önskemål och tankar. Man känner det man känner, man tycker det man tycker. Om folk verkligen älskar en och vill en väl så ska dom helt enkelt stötta en i alla beslut man tar. Nästan alla. Visst, man kan ju be om folks åsikt och bolla lite tankar och sådär. Men i slutändan så är beslutet ändå ditt och det är så det ska vara.

Nu har jag babblat på om en massa strunt som jag säkerligen inte kommer fatta ett dugg av imorgon, så nu är det dags att gå och lägga sig. Sova är underbart så nu ska jag gå och ha det lite underbart några timmar. Ska samla ihop alla tankar, vara emo i badrummet ett tag och sen sova. SOVA FFS! NIGHT NIGHT!


We're almost done with this week

Håret ville inte samarbeta idag heller... OCH min webcam verkar ha PMS eller något för den vill verkligen inte fungera som jag vill! BLÄÄÄÄÄÄÄ. Det börjar dra ihop sig till helg nu OCH det börjar dra ihop sig till Berlin för oss Ordare. Fått räkningen nu, både hyra och för resan. Mindre roligt men det börjar flyga lite fjärilar i magen på mig nu då jag tänker på att jag ska utomlands för första gången i mitt liv. För Norge och åka båt till Finland räknas inte direkt som utomlands för mig. Det är liksom.. grannländer. Men men. Lite utomlands är det väl. Utomlands light. I Mars åker vi till Berlin och då blir det utomlands deluxe!!

Om typ 40 min så sitter jag på bussen in till Ludvika för att träna. TJOHO! Sen börjar träningen 20.00. På söndag är det thaiboxning och jag hoppas verkligen att jag kan ta mig dit. Har världens träningvärk i mina armar så det här lär bli intressant. Kommer säkerligen ha spaghettiarmar då jag kommer hem igen. Imorgon så är det fredag! Pappa kommer och hämtar mig för jag ska hämta ut mitt pass, eftersom mitt ID kort gått ut och det är polisstationen vi snackar om så måste far min följa med mig dit och intyga att jag är jag. Sen ska jag till banken för att kolla om dom kan hjälpa mig fixa ID kort.

Nu är det dags att packa väskan inför träningen och sen kamma mig lite så jag ser ut som en anständig människa igen och inte blandning mellan UFO och troll. Som sagt, idag så har håret PMS och vill bara vara ifred och ligga på mitt huvud och vara emo.

En vanlig skoldag i Brunnsvik

Var riktigt trevligt väder idag så jag förevigade vår vackra utsikt ifrån klassrummet medan folk bakom min babblade på om mat och räkningar. Imorgon är det torsdag vilket betyder pannkakor till lunch och projektdag. Projektdag betyder inget morgonmöte vilket i sin tur betyder sovmorgon. JA! Får sova ut ordentligt imorgon, kan behövas. Idag var nog inte riktigt min dag faktiskt. Jag längtar faktiskt till sportlovet då jag planera att träffa en massa vänner, besöka och träna med min hemklubb och ordna med en herrans massa saker. Min räddning idag var musik och träning. Jag, Petra och Findus drog ner till gymmet vid 22.00 för att pumpa och ösa på. Eller ja, Petra lekte med en pilatesboll och tränade fötterna lite medan jag och Findus svettades för fulla muggar på våra cyklar. Vi har börjat med spinning två gånger i veckan vilket inte bara är extremt jobbigt utan också väldigt roligt och bra. Efteråt så brukar vi träna lite styrka och stretcha.

Det nalkas fest hos Revoked mansion (Bonnierska heter huset egentligen) på lördag och dessutom så ska några band från musiklinjerna spela på COZMOZ i Borlänge tidigare på dagen också. Festen äger ju rum på kvällen och under natten så klart. Spännande!

Vi hade morgonmöte imorse, jag tvingade upp mig själv till frukosten dessutom, efter morgonmötet så hade vi klassråd/linjemöte/vad man nu kallar det. Jag lyckades dessutom med att göra en stolhimmel (istället för sänghimmel, min himmel var ju över stolen jag satt på så STOLHIMMEL!) under middagen och vid lunch så joinade några Boomtownare vårt bord vilket var riktigt trevligt. Alltid kul då det blandas lite då folk, inte så konstigt iofs, dras till sina klasskompisar och det oftast blir så att alla klasser sitter i varsitt hörn. Jag och Bea drog in till Ludvika efter lunch för att handla mat samt rota runt bland en massa fina saker på Åhléns och Lindex. Dock blev det bara matkassar som följde med hem trots att jag ville köpa både det ena och det andra hos både Lindex och Åhléns. Men nej, jag var duktig och höll mig till matkassen. Imorgon är det dags att sätta tänderna i en ny bok. Har haft lite uppehåll ifrån läsning då jag försökt vara lite produktiv gällande skrivandet men imorgon så utser jag en ny bok som ska läsas. Läste ut FIRELIGHT för ett ganska bra tag sen. Awesome bok kan jag dock säga, läs den om ni får tillfälle.

Keep your dream among the stars


Musik, strumpor och... ingenting mer






Halva skolveckan har gått !!






Build me, break me, build me up again

För jag vill bara vara hos dig.
Jag vill bli älskad av dig.
Oavsett hur ont det än gör.
Jag vill ju bara vara med dig.
Ska det vara så jävla svårt?


Onsdagkväll och jag är glad som fan!

Awesome träning idag! Tyvärr så var jag tvungen att dra till bussen så missade typ halva lektionen.... MEN det jag var med på är jag sjukt nöjd med. Är så jävla pepp just nu! För er som inte vet vad det är jag tränar så kan ni läsa om det här. Min kropp börjar verkligen visa att träning ger färdighet, har enklare att fokusera, börjar komma in i det hela nu och ja.. idag föll det på plats helt enkelt. Så jag är så förbannat glad!! Känslan av att vara nöjd med sig själv är fan underbar. Det är sällan man tilldelas den så lika bra att njuta av den söta smaken då man kan.

Börjat spåna lite på dansvideo också, lär slå mig själv i ansiktet och skicka in ansökningar den här veckan nu. Vissa lär skickas snarast möjligt. Typiskt mig att glömma och börja fumla med annat... blääääh. Well, får sätta mig ner någon dag och skriva ner och brainstorma lite idéer och sånt till dansvideo och till dans överlag. Var ju sugen på att starta studiecirkel i dans ett tag men det blev aldrig av under höstterminen. Det är inte sådär överdrivet mycket tid kvar av denna termin heller men det är kanske ändå värt att testa? Ingen har ju sagt att den måste hålla på hur länge som helst. Kanske 2-3 gånger räcker liksom. Ah well. Får tänka igenom allt det där vid senare tillfälle.

Har blivit smått beroende av att spela Robot unicorn attack .. igen, höll på med det i gymnasiet ett tag där men sen så tröttnade jag. Men nu är spelet tillbaka igen i mitt liv *höhö*. Har låten på hjärnan dessutom (Erasure - Always) så jag lär säkerligen drömma om flygande enhörningar och regnbågar i natt. Låter dock inte helt fel måste jag säga. Kanske ska satsa på det? Låter ju trevligt. Rosa fluffig moln och glitter..


Veckans Blogg

Egentligen så är jag hade jag tänkt undvika "Veckans blah blah blah" men på sistone så har jag ändrat uppfattning lite grann. Exempelvis så tänkte jag att veckans blogg är ju ett roligt och bra sätt att uppmärksamma bloggare som jag tycker är lite extra läsvärda. Dels så är det ju alltid kul att göra någon glad (vem blir inte glad av att få vara veckans blogg hos en annan bloggare?) och dels så är det kanske roligt för er som läser min blogg att veta vilka bloggar jag läser och rekommenderar. Jag kan dock påpeka att jag säkerligen inte kommer komma ihåg att lägga upp veckans blogg varje vecka. Vissa veckor så kanske jag helt enkelt inte känner att jag snubblat över någon speciell blogg som förtjänar lite extra tid i rampljuset.

Veckans blogg blev Betty Boom. En dam vars blogg jag följt ganska så länge (dessutom så är vi vänner på Facebook också, riktigt trevlig, glad och talangfull människa!) och bara gillar mer och mer. Pinuppa som verkligen kan det här med att göra fantastiska bakverk, en fantastisk mor och fru, riktigt häftig stil, läsvärd blogg på alla sätt och vis och en brud vi hoppas få se mycket mer av i framtiden. Du kan inte göra annat än att gilla henne! Klicka på bilden för att komma till veckans blogg!


Alla hjärtans träning ikväll

Det här är ingen snyggdag för mig. Mitt hår vill inte alls samarbeta och eftersom jag har "den där veckan vi kvinnor får en gång i månaden" så är hela min kropp i uppror. Men vad gör man? Alla hjärtans dag träning ikväll, när jag kommer tillbaka hem igen så väntar belöning i form av Gainomax. Så nu jääävlar. Är helt slut i kroppen, trött trött trött... men träningen börjar 20.00 så det är bara att bita ihop och köra på trots att kroppen skriker "GÅ OCH LÄGG DIG". Viljan är starkare än tröttheten.. typ. Jag får skriva något mer innehållsrikt och intressant senare eller imorgon. Kort inlägg det här, lär packa och sen dra till bussen. Peace out, puss på er, ciao, kram och allt sånt.

Från det ena till det andra

Finaste Findusen gav mig en topp idag eftersom hon tyckte att den var lite för liten för henne. Hon fick dock hem ett linne som satt riktigt bra på henne. Har varit lite tom i huvudet idag ska jag erkänna så jag får försöka komma ihåg att ge henne en kram och ett ordentligt tack vid senare tillfälle. Jag tillbringade natten med mina tankar (PLUS att jag är helt säker på att någon satt och stirrade på mig.. fy fan för den känslan!) och det var inte direkt några trevliga sådana. Har kanske grävt lite väl mycket i mig själv men någon gång måste man väl göra det. I natt var ingen bra natt direkt, jag tänker för mycket och jag insåg en massa saker om mig själv och människorna i mitt liv som inte var sådär överdrivet roligt att inse. Livet är fan ingen enkel resa.

Men men. Nu ska jag inte tänka mer på det utan fokusera på annat. Sånt som är bra och positivt!



spread some love

Idag är det Alla Hjärtans Dag. Kärlekens dag.


Back in the game

Då var det dags igen då att inta dansgolvet. Den här veckan är det jag som får tummarna ur *beep* och skickar in alla ansökningar till dansskolor (+ lite andra skolor som inte inriktar sig på dans, ska bland annat söka Högskolan Dalarna igen tänkte jag). Sen får man vänta tills man blir kallad till audition och intervju. Vad gör man då (förutom att vara extremthypermegasupernervös?!) tror ni? JO - man kör järnet! Man kör! För allt man är värd, för allt man har ! YEAH! Jag längtar tillbaka igen till dansgolvet. Jag SKA, jag KAN, jag VÅGAR, jag VILL! Se upp dansvärlden för här kommer (snart) jaaaag!




Alla <3 Dag imorgon

Imorgon är det Alla Hjärtans Dag. Har jag pojkvän? Japp. Ska vi fira det? Nope. Dels för att vi inte bor på samma ort och dels för att... ptja, vi har nog aldrig firat det riktigt. Ingen av oss bryr sig överdrivet. Lite mys vore ju trevligt men kan inte direkt påstå att jag sörjer det faktum att jag inte kan fira det. Jag får dela ut kort till mina klasskompisar/sambos istället. Får väl ringa Erik imorgon och skicka iväg ett lite sötare SMS än vanligt. Idag är en helt vanlig måndag, det känns som en rätt okej dag. Varken eller så den får helt enkelt vara en "helt okej dag". Vi har nu fått prisuppgifter också och vårt vandrarhem heter tydligen Singer109 och ligger mitt i Berlin typ. Uhh, dags att rota fram väska och sånt till resan.

Ah well, ska väl försöka skriva lite mer ikväll också hade jag tänkt. Det nalkas skräckfilm ikväll också! Med tanke på att Jonatan tydligen haft besök i natt av ett spöke så vet jag inte riktigt om jag kommer kunna somna ordentligt. Kommer säkerligen ligga en stund och rulla med ögonen innan jag ens vågar blunda..

Barnvakt åt... sniglar?!

Tänka sig! Petra är just nu barnvakt till Tonys sniglar. Galet men sniglarna är faktiskt väldigt söta... just nu. Inte när dom blivit monster! Well, låter mig presentera Emo, Mauritz och Glupsko.




Hey monday!

Måndag.
Det är dags att vara kreativ igen.
Hejhopp. Vad har jag gjort i helgen då? Fredag-söndag.
◊ Inte sett på Melodifestivalen
◊ Inte sett på Gladiatorerna
◊ Däremot har jag nu sett Pirates filmen On stranger tides
◊ Varit till COOP och handlat yoghurt, Gainomax, ProViva, tandkräm och flingor
◊ Försökt skriva lite men det har gått ganska så dåligt
◊ Varit till gymmet med Petra
◊ Insett att jag måste få tummarna ur *beep* och söka lite skolor till hösten
◊ Letat hjärnceller och hittat ett fåtal som jag klistrade fast på huvudet, det gick sisådär
◊ Tagit det ganska så lugnt och bara... varit?
Så nu är det alltså måndag igen. Jag är inte förvånad, hela terminen kommer gå så fort att jag inte ens kommer hinna titta efter en väska innan vi står där i Berlin. Jag rullar ögonen vid blotta tanken på hur fort allting går! Och ja, jag brukar rulla ögonen då jag blir extremt rädd, förvånad, förfärad eller inser saker som får mig att reagera ganska så .. starkt typ. Har hört rykten om att det ska vara ganska underhållande att se, så ja.. om ni har tråkigt så kan ni ju försöka få mig att rulla ögonen. Eller inte, helst inte faktiskt. Det är som sagt inget jag gör då jag är glad. Men men. Måndag var det. Måndag ÄR det. Bara att dyka ner i skrivblocket då!

Never will be mine.

It's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise to never mess it up again
Just the sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

It's a cruel thing you'll never know all the ways I tried

It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside
And now you're gone, there's like an echo in my head
And I remember every word you said

But you never were, and you never will be mine

No, you never were, and you never will be mine

For the first time, there is no mercy in your eyes

And the cold wind is hitting my face and you're gone
And you're walking away
And I am helpless sometimes
Wishing's just no good
'Cause you don't see me like I wish you would

'Cause you never were, and you never will be mine

No, you never were, and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet

But you always keep passing me by

No, you never were, and you never will be mine


Lyrics by Robyn - Be mine

Tillskott i garderoben

Tillbaka i Brunnsvik igen. Så här kommer lite bilder på kläderna + hårspännena (som ni redan sett iofs) som jag köpte och fick i torsdags och i fredags. Underbara tillskott i garderoben!♥












Blah blah blah...... SPIDERMAN!

Erik tycker det är onödigt men det tycker inte jag! Tröja som man kan dra upp hela vägen och som har nät för ögonen så man ser och kan andas. Man både ser ut som och känner sig som Spiderman! Fått hem kläderna nu, men har ingen kamera med mig så ni får se bilder då jag kommer hem igen. En helg utan kamera alltså... well, en helg utan mobil eller dator vore ju snäppet värre men jag saknar min rosa lilla fjortisvän. Bluuuhhh, ibland så behövs lite onödiga inlägg på bloggen. Såna där som bara fyller ut och som egentligen inte förmedlar ett skit och med andra ord är rätt så mycket korvstoppning allt som allt. Ah well, jag har sötaste tröjan!



Av allt kaos som finns i mitt liv så är du min favorit

Av allt kaos som finns i mitt liv så är du min favorit. Av allt som gör ont i mig så gör du allra ondast. Det är ditt svek som svider mest i mig, din hand som slår hårdast. Jag har försökt glömma ljudet av din röst, hur dina ögon glittrar när du ler, jag har försökt glömma hur vacker du kan vara, hur det känns att sitta bredvid dig i sängen och höra ditt skatt. Men jag bär med mig, varje dag i varje andetag, känslan och saknaden av dig. Allt som blivit kvar av oss bär jag med mig. Delar av vad som en gång var helt, gnistor ifrån det som en gång brann, drömmar kring vad som en gång var vackert. Det vi inte minns, det har aldrig hänt men jag minns ju dig. Är det då så konstigt att jag inte kan glömma dig? Jag vaknar och somnar men den här mardrömmen förföljer mig och lever genom mina tårar. Föder sig på det som bankar och brinner inuti mig. Det jag inte kan omvandla till något gott, det jag inte kan styra över. Känslor jag känner oavsett om jag önskar det eller ej. Du dör sakta i mig, minnet av dig bleknar något men det gör lika förbannat ont att se dig.

Jag förmår inte mig själv, min röst håller inte, när jag vill viska "Jag saknar dig". Den spricker och faller sönder. När jag rör vid tanken på att jag måste fortsätta mitt liv utan dig så flyr jag bort och lämnar hjärtat bakom mig en stund. Kan du inte se vad du gör med mig, vad som hänt med oss, vad som en gång fanns med som nu inte längre finns kvar? Eller berör det inte dig? Har du glömt? Har du förträngt eller brydde du dig aldrig? Bränner mina blickar i dig lika mycket som dina bränner i mig? Om jag försöker le så trillar leendet bara ner. Jag hittade aldrig tillbaka till dig efter att du försvunnit. Kanske ansträngde jag mig inte tillräckligt mycket, men du verkade inte heller sakna mig. Nu är jag bara ett spöke i dina ögon, du ser igenom mig på ett sätt som skrämmer mig. För det är inte mig du ser när du vänder ditt ansikte mot mitt håll.

Av allt kaos som finns i mitt liv så är du min favorit. Du är den finaste av alla mina smärtor. Av alla sprickor i mitt hjärta så är du svårast att laga. Om du bara saknade mig hälften så mycket som jag saknar dig så kanske du skulle förstå.


Lördag, kära lilla lördag.

Idag så är det lördag.
Har varit ner till COOP och handlat så nu hoppas jag att jag slipper åka in till stan mer kommande vecka förutom då jag ska träna. Flingor, honung, youghurt, tandkräm, Gainomax och ProViva. Well, något mer behövs väl inte? Den här lördagen ska jag bara ta det lugnt, försöka hitta positiv energi och inspiration. Skriva ska jag också försöka göra hade jag tänkt. Men mest bara slappa och ta det lugnt.

Bara för att...

Söta accessoarer är ju ett måste så jag har gett mig själv en söt present - hårspännen med rosetter och pistoler på! Helt bedårande små saker. Åh, btw. Visst vill ni se min hår och nagellackshylla? Tänkte väl det. Har lite annat på den hyllan också, ex två askar med lite smycken i, parfymer och deo. Askarna kommer ifrån Snö of Sweden båda två och jag har fått dom i present av min käresta, halsband och armband som matchar varandra. Födelsedagspresent och julklapp. Minns dock inte vilka år... med tanke på att vi är inne på 5e året tillsammans nu så tappar jag lätt bort vilket år vi gjorde vad. Åren bara springer iväg nu för tiden.

Sen tänkte jag visa er vad som står i hyllan ovanför - hårfärg. Ingen av dessa har jag i håret just nu, nope jag har Schwartskopf, men dessa fick ändå följa med mig hem och kommer slängas i håret dagen då jag pallar färga utväxten och fixa lite. Jag har ingen aning om hur dessa hårfärger blir att se ut så ja det blir spännande! Ibland så bara måste jag mosa in lite ointressanta överdrivet tjejiga inlägg som dessa. Jag lägger ner ganska så mycket tid och energi på mitt hår som ni säkerligen ser. Har en samling med hårprylar. Lär köpa värmeskydd snart, tips på bra värmeskydd någon? ♥





Gotta get down on Friday

Njut mina vänner, för idag så är det fredag hela dagen lång ♥




Minnen<3


Vilka minnen!! ♥
Sista året på gymnasiet och mitt dansprojekt. Åh, sakna!♥

Efter träningen

Var inne och tränade idag, tjohejs. Tyvärr så fick jag ta bussen hem vilket betyder att jag missar en del av träningen då sista bussen går 21.12 och träningen slutar 22.00. Det suger verkligen! ANYHOO, jag ringde Petra och fick då veta att hon, Joel och Tony var på väg till Hallen för att gymma lite. Så jag smet dit efter att jag klivit av bussen. Tog mig en tur på cykeln innan jag drog hem igen. En varm, skön dusch med brown sugar vanilla shower gel.. åh<3 Det är verkligen heaven is a place on earth upplevelse. Det doftar ljuvligt av denna shower gel (ja, brown sugar vanilla! Ni hör ju själva?!). Älskar den! Ren och skär kärlek. Tyvärr så har Lindex i Ludvika inte kvar denna doft vilket gör mig ledsen i ögat men bäst att man njuter medan man har den. Jag hittar säkerligen en ny doft att älska lika mycket då jag rotat runt lite på Åhlens och Lindex. Redan spanat in några sötnosar som skulle vara värdiga ersättare till brown sugar vanilla. Skönt att avsluta en dag med träning såhär. Med varm dusch och mys. Nu ska jag blogga lite på träningsbloggen strax. Slänger upp lite bilder som fotades i Hallen. Har inga nya bilder från Ludvika BTM tyvärr. Men idag körde vi MMA!


















Pannkakstorsdag

Brunnsvik den 9 februari, en helt vanlig pannkakstorsdag. Igår var en konstig dag, den var varken dålig eller bra. Bara konstig. Torsdagar brukar vara helt okej dagar ändå. Vi har sovmorgon eftersom vi inte har några lektioner vilket är riktigt jävla gött! Särskilt för oss nattdjur. Har fått en massa impulser idag, typ att hoppa upp på Tonys rygg och rida ner mot matsalen. Jag vill ha disco i matsalen, lämna små kort med söta saker på till alla och måla hjärtan i snön med glitterspray. Jag hoppas och ber att denna dag inte blir förstörd, ofta då jag är glad så händer något dåligt så jag blir ledsen i ögat sen på kvällen - just my luck. Men nu ska vi tänka positivt! Konstiga saker kan vara bra saker också. Konstigt behöver inte alltid vara dåligt.

Fint väder idag och igår var jag och Findus till gymmet runt klockan 22.00 och cyklade i 30 min och snackade om chips. *höhö* Snygg kombo! Motionera och prata om chips. Pratade lite med henne om mina dansvideos också som jag lär börja med snart. Uhhh! Jag vill inte ens tänka idag. Jag vill bara vara vafan. Men icke då. Dags att ta tag i lite saker och sluta lata sig helt enkelt. Jag är ju azum!


News in the wardrobe

Jag har kostat på mig lite tillskott i garderoben, så i slutet av veckan bör två paket dimpa ner i brevlådan. Eller ja, all min post kommer ju till skolans reception eller hem till mor och far. Och jag avgav adressen till skolan. Leopard topp (yes, Foki har en likadan!) och pistol hårspännen i ett paket, samt sötaste tröjan ever (typ) och Hell Bunny topp i det andra paketet. När jag fått hem mina paket.. åhh.. kommer dansa tillbaka upp på mitt rum!










I lol'd


It's cold around me..

... bokstavligen! Inget varmvatten och ingen värme. Alla mosar på sig så mycket kläder och filtar man bara kan. Dags att klaga lite mer än vanligt för det är fan inte okej att bo mitt i en igloo! Inatt ska jag kurera mig som fan med filtar, pojkvän och ... allt jag har som kan ge lite värme.

.... kallt...

Blah blah blah

Det känns lite som om man är vilsen men på väg att hitta rätt. Som om världen kunde bli mer galen. Den här helgen ska jag tillbringa tillsammans med min logiska sida, te och lite förstånd (vart nu den ska komma ifrån vet jag inte). OCH dessutom så ska jag dregla över en en del vackra saker som jag tycker passar perfekt i min garderob. Jag har cravings efter korsetter, lack och latex just nu. När snön smälter bort så kommer skorna också in i bilden. Ah well. Jag är ju för fan brud såatteh. Jag försöker just nu samla ihop mig själv, mina tankar och känslor och.. allt det övriga som finns inuti och utanpå. Har tyvärr inte så mycket spännande att skriva om på min extremt tråkiga blogg. Just nu består dagarna av i stort sett samma sak och det är inte direkt så att jag räddar världen. Tyvärr. Just nu får ni stå ut med att min blogg mest är tidsfördriv, ointressant och ganska poänglöst. Men tidsfördriv är azum.

Hade jag haft pengar så hade jag impulsgjort en massa saker men jag är inte rik alls så just nu får jag impulstänka istället. Typ. Aja, nu är det lördag så nu ska vi ha roligt och vara glada. Tänka på hur fint det är med muffins! Jag tror jag är rejält jävla förvirrad just nu. Det händer så mycket i mitt privatliv just nu som måste få ta plats och som måste genomsökas av min logiska sida och det där förståndet. Så nu är jag lite off. Det känns som om världen är helt ... galen och det är den väl också antar jag. Lyssna på Revoked och sen kanske dra till Nea. Yeah.. låter som en bra plan!

I'm azum...

Idag är det onsdag och nu när internet faktiskt fungerar en stund så passar jag väl på. Vi har krångel med internet som fan. Jävligt irriterande! Ibland så har man internet i typ 5-10 min och sen dör det, ibland har man det en längre stund, ibland inte alls. Vi har haft textanalys hela eftermiddagen så man är rätt off. Hade handledarmöte igår och det gick väl bra.

Träningen däremot... det är en heeelt annan historia. Jag är missnöjd som fan med mina prestationer där. Vi fick en ny uppvärmning igår, hårdare, jobbigare, drygare, fler moment. Och ja det gick inte alls i mitt tecken. Så jag tillbringar denna kväll med att se på film, käka popcorn och försöka intala mig själv om att jag är azum.





Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus