Pannkakstorsdag

Brunnsvik den 9 februari, en helt vanlig pannkakstorsdag. Igår var en konstig dag, den var varken dålig eller bra. Bara konstig. Torsdagar brukar vara helt okej dagar ändå. Vi har sovmorgon eftersom vi inte har några lektioner vilket är riktigt jävla gött! Särskilt för oss nattdjur. Har fått en massa impulser idag, typ att hoppa upp på Tonys rygg och rida ner mot matsalen. Jag vill ha disco i matsalen, lämna små kort med söta saker på till alla och måla hjärtan i snön med glitterspray. Jag hoppas och ber att denna dag inte blir förstörd, ofta då jag är glad så händer något dåligt så jag blir ledsen i ögat sen på kvällen - just my luck. Men nu ska vi tänka positivt! Konstiga saker kan vara bra saker också. Konstigt behöver inte alltid vara dåligt.

Fint väder idag och igår var jag och Findus till gymmet runt klockan 22.00 och cyklade i 30 min och snackade om chips. *höhö* Snygg kombo! Motionera och prata om chips. Pratade lite med henne om mina dansvideos också som jag lär börja med snart. Uhhh! Jag vill inte ens tänka idag. Jag vill bara vara vafan. Men icke då. Dags att ta tag i lite saker och sluta lata sig helt enkelt. Jag är ju azum!


Kommentarer
Postat av: HannaFindus

"Fint väder idag och igår var jag och Findus till gymmet runt klockan 22.00 och cyklade i 30 min och snackade om chips".



Du är så jävla skön, Fiah!

2012-02-10 @ 01:14:31
URL: http://nattstad.se/hannafindus









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus