We're almost done with this week

Håret ville inte samarbeta idag heller... OCH min webcam verkar ha PMS eller något för den vill verkligen inte fungera som jag vill! BLÄÄÄÄÄÄÄ. Det börjar dra ihop sig till helg nu OCH det börjar dra ihop sig till Berlin för oss Ordare. Fått räkningen nu, både hyra och för resan. Mindre roligt men det börjar flyga lite fjärilar i magen på mig nu då jag tänker på att jag ska utomlands för första gången i mitt liv. För Norge och åka båt till Finland räknas inte direkt som utomlands för mig. Det är liksom.. grannländer. Men men. Lite utomlands är det väl. Utomlands light. I Mars åker vi till Berlin och då blir det utomlands deluxe!!

Om typ 40 min så sitter jag på bussen in till Ludvika för att träna. TJOHO! Sen börjar träningen 20.00. På söndag är det thaiboxning och jag hoppas verkligen att jag kan ta mig dit. Har världens träningvärk i mina armar så det här lär bli intressant. Kommer säkerligen ha spaghettiarmar då jag kommer hem igen. Imorgon så är det fredag! Pappa kommer och hämtar mig för jag ska hämta ut mitt pass, eftersom mitt ID kort gått ut och det är polisstationen vi snackar om så måste far min följa med mig dit och intyga att jag är jag. Sen ska jag till banken för att kolla om dom kan hjälpa mig fixa ID kort.

Nu är det dags att packa väskan inför träningen och sen kamma mig lite så jag ser ut som en anständig människa igen och inte blandning mellan UFO och troll. Som sagt, idag så har håret PMS och vill bara vara ifred och ligga på mitt huvud och vara emo.

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus